Profil

Uddannet fysiurgisk massør fra Dansk Fysiurgisk Massageskole/Århus, juni 2010. 

Jeg har hen ad vejen knopskudt med forskellige kurser indenfor behandlerfeltet, bla. bindevævsmassage med sugekopper. Men jeg vender hele tiden tilbage til det, jeg har opdaget hen over tid, der ligger mig allernærmest: håndværket, klassisk muskelmassage. Jeg må bare bruge mine hænder. Helt enkelt.

Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører.

Bevæggrunde

At give massage og møde det enkelte menneske, er et dybt meningsfyldt, levende og livsbekræftende virke, fyldt med energi og glæde – hvor jeg er optaget af netop Mødet, Mennesket og Massagen.

Massagen må gerne gøre godt og hele langt ind i sjælen. Og jeg fascineres til stadighed af, hvad så enkel et håndværk som fysiurgisk massage faktisk kan udrette! 

Baggrund

  • Medejer af min ægtefælles firma: Balderus Stoleflet, med speciale i fransk håndflet, markedsføring – og kagebagning på en god dag.
  • Diakon-Socialpædagogisk uddannelse, hvor jeg har arbejdet i et døgntilbud for mennesker med afhængighedsproblematikker.
  • Har været ansat 4 år i produktionen på De Forenede Dampvaskerier/Hadsten, som i øvrigt har været en øjeåbner for betydningen af massage.
  • Er herudover optaget af kristen spiritualitet, og leder to Medvandringsgrupper i hjemmet om kristen trospraksis.